Χρίστος

Η αγάπη μου και ενασχόληση μου με το γύρο ξεκίνησε από πολύ παλιά.

Πιο κάτω θα σας διηγηθώ την ιστορία μου και πως έγινε η αρχή για αυτή την ενασχόληση μου με τον γύρο και που σήμερα έφτασε στο αποκορύφωμα της, να έχω δυο μεγάλα μαγαζιά, κάτι που δεν θα μπορούσα να πετύχω μόνο με την πολλή δουλειά που έχω ρίξει όλα αυτά τα χρόνια αλλά και με την στήριξη όλων εσάς. Η αρχή έγινε πριν 31 χρόνια, απολυμένος από το στρατό ξεκίνησα σαν βοηθός σε ένα γυράδικο στη προξένου Κορομηλά στη Θεσσαλονίκη. Από τον πρώτο χρόνο ενθουσιάστηκα με την δουλειά και άρχισα σιγά σιγά να μαθαίνω πολλά πράματα όπως (ετοιμασία, κόψιμο και σερβίρισμα του γύρου, καθώς και μερικά πράγματα επάνω στη σχάρα). Μετά από 5 χρόνια και αφού αισθάνθηκα έτοιμος για ένα μεγάλο βήμα, μπαίνω συνέταιρος σε ένα μαγαζί με ένα Κύπριο, ‘το νησί της Αφροδίτης’ στη κάτω τούμπα.

Από το πρώτο χρόνο η δουλεία ανέβηκε παρά πολύ και πήρα την απόφαση να αγοράσω όλη την επιχείρηση. Εκεί γνώρισα και την γυναίκα μου, που είχε καταγωγή και αυτή από την Κύπρο και αφού πήγαμε μερικά ταξίδια στη Κύπρο αποφασίσαμε να κάνουμε το μεγαλύτερο μέχρι στιγμής βήμα στη ζωή μου και να μετακομίσουμε μόνιμα στο πανέμορφο αυτό νησί.

Βρήκαμε από τα σχέδια ένα μαγαζί στη στρατηγού τιμάγια την παλιά στρατηγού τιμάγια όπως την είχαμε τότε γνωρίσει χωρίς την βελτίωση που πήρε τα τελευταία χρόνια, όπου τότε ακόμα ήταν ένας διπλός δρόμος με ρεματιά δεξιά αριστερά. Έτσι είπαμε να βάλουμε μπρος για κάτι καινούργιο. Από την πρώτη μέρα που ανοίξαμε περίπου το 1995 ο κόσμος μας αγκάλιασε και μας στήριξε, κατά την διάρκεια και αφού η δουλεία ανέβαινε συνεχώς επεκταθήκαμε περνώντας και το διπλανό μαγαζί μεγαλώνοντας το χώρο.

Εδώ και 3 χρόνια κάναμε ένα ακόμα βήμα επεκτείνοντας ακόμα μια φορά το μαγαζί και αλλάζοντας ριζικά την όψη της επιχειρήσεις και όλο αυτό έγινε γιατί όταν αγαπάς κάτι πρέπει πάντα να προσπαθείς να το κάνεις καλύτερο και να το βελτιώνεις συνεχώς.

Προσπαθώντας πάντα για σωστή ποιότητα καθαριότητα και εξυπηρέτηση κρατάμε ένα υψηλό ποιοτικό μαγαζί και αυτό δεν οφείλετέ μόνο σε εμάς αλλά και στην δική σας στήριξη και προτίμηση.

Πριν από 4 χρόνια πήρα μια απόφαση, να κάνω ακόμα ένα μαγαζί μαζί με τον υπεύθυνο που είχα εδώ και 8 χρόνια περίπου στην δουλειά, το οποίο βρίσκετε στο Κίτι και αμέσως το ανεβάσατε με την στήριξη σας, σε ένα υψηλό επίπεδο κάνοντας το και αυτό ένα από τα καλά μαγαζιά της Λάρνακας και με αυτή την αγάπη και στήριξη μας κάνετε να αισθανόμαστε ότι έχουμε δυο από τα καλύτερα μαγαζιά της Κύπρου.

Τελειώνοντας για ακόμα μια φορά θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την συνεχόμενη στήριξη σας όλα αυτά τα χρόνια.